Νεκρός σε τροχαίο ατύχημα ο 40χρονος ηθοποιός Paul Walker

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες τον κόσμο του κινηματογράφου. Ο 40χρονος Αμερικανός ηθοποιός και πρωταγωνιστής των ταινιών «The Fast And The Furious» Paul Walker βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου της 30ης Νοεμβρίου ύστερα από σφοδρό τροχαίο ατύχημα. Η Porsche που οδηγούσε ένας φίλος του συνετρίβη πάνω σε κολώνα όταν ο οδηγός της έχασε τον έλεγχο. Το τροχαίο συνέβη στην πόλη Santa Clarita της Καλιφόρνια.

Στο λογαριασμό του ηθοποιού στο Twitter δημοσιεύτηκε η ακόλουθη δήλωση: «Με πολύ βαριά καρδιά, επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του Paul Walker σ’ ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα». Παρόμοια ανάρτηση έγινε και στο facebook του ηθοποιού.

O Walker έγινε διάσημος από το 1999 με τη συμμετοχή του στο αθλητικό δράμα «Varsity Blues». Στο χώρο του τρόμου διακρίθηκε κυρίως για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο φιλμ τρόμου/θρίλερ «Joy Ride» του 2001.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ