Νέα Ταινία Τρόμου με…Φονική Αρκούδα!

Καιρό έχει να βγει μια πραγματικά καλή ταινία τρόμου με φονικά ζώα. Την κατάσταση αυτή ίσως αλλάξει το επερχόμενο «Backcountry» από τον Καναδά που άρχισε να προβάλλεται σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου του εξωτερικού από το Φθινόπωρο του προηγούμενου έτους.

Πρόκειται για ένα δραματικό φιλμ επιβίωσης με σαφείς πινελιές τρόμου που στο ρόλο του φονιά είναι μια άγρια μαύρη αρκούδα. Ένα ζευγάρι από την πόλη πηγαίνει για camping στα δάση του Καναδά, χάνει τον προσανατολισμό του και απειλείται από μια μαύρη αρκούδα έχοντας εισβάλλει στα λημέρια της.

Η ταινία λέγεται ότι βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Adam MacDonald. Πρωταγωνιστούν οι Missy Peregrym, Eric Balfour, Jeff Roop, Nicholas Campbell και Melanie Mullen.

To «Backcountry» θα έχει περιορισμένη κυκλοφορία στις ΗΠΑ το Μάρτιο που μας έρχεται. Το trailer που δημοσιεύτηκε πρόσφατα αφήνει πολλές υποσχέσεις. Δείτε το παρακάτω και πείτε μας τη γνώμη σας.

backcountry movie

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ