Λεπτομέρειες για τη νέα σειρά τρόμου Ash VS Evil Dead

Το franchise των ταινιών Evil Dead αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο σπουδαίες και εμβληματικές τριλογίες στην ιστορία του παγκόσμιου horror κινηματογράφου. Κι ενώ το άκουσμα των πρώτων νέων τον περασμένο Νοέμβριο για τη συνέχεια της τριλογίας μέσω τηλεοπτικής σειράς έστειλε στα ουράνια τους φανατικούς φίλους του franchise, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε μερικές από τις τελευταίες επιβεβαιωμένες πληροφορίες που καταφτάνουν για το Ash VS Evil Dead.

bruce cambell

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας μισής ώρας και θα προβληθεί από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Starz προς τα τέλη του 2015. Όπως αναμενόταν πρωταγωνιστής θα είναι ο Bruce Campbell που θα ενσαρκώσει ξανά τον θρυλικό χαρακτήρα του Ash. Την παραγωγή του όλου project θα επιμεληθούν κατ’ αρχήν οι Sam Raimi, Robert Tapert και ο ίδιος ο Bruce Campbell, η πρωταγωνιστική τριπλέτα δηλαδή πίσω και μπροστά από τις κάμερες του θρυλικού Evil Dead franchise. Μαζί με αυτούς συναντάμε και τους Aaron Lam (Spartacus), Ivan Raimi (Darkman, Army of Darkness, Drag Me to Hell) και Craig DiGregorio (Workaholics, Chuck).

Επίσης έγινε γνωστό ότι ο Sam Raimi θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο της σειράς το οποίο έγραψε μαζί με τους Ivan Raimi, Craig DiGregorio και Tom Spezialy (Chuck, Reaper, Desperate Housewives).

Η υπόθεση δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε αλλά φυσικά τη γουστάρουμε με χίλια! Ο Ash αφού πέρασε τα τελευταία τριάντα χρόνια αποφεύγοντας κάθε ευθύνη και ανάμνηση όσον αφορά τα τρομακτικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα Evil Dead, αναγκάζεται να επιστρέψει στη δράση καθώς μια νέα απειλή κακόβουλων δαιμόνων έρχεται για να αφανίσει την ανθρωπότητα. Ο Ash είναι η μόνη ελπίδα της…(όχι που δεν θα ήταν!)

Ray Santiago

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ολιγομελές cast που έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Εκτός από τον Bruce Campbell θα συμμετέχουν οι Ray Santiago (Meet the Fockers) και Dana DeLorenzo (A Very Harold & Kumar 3D Christmas). Ο πρώτος θα παίξει έναν μετανάστη που γίνεται πιστός φίλος και συνεργάτης του Ash αποθεώνοντάς τον ενώ η δεύτερη μια ιδιότροπη κοπέλα που απρόθυμά μπλέκεται στην αντιμετώπιση του κακού κολλώντας στην ομάδα του Ash. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως αποκαλύφθηκε η πρώτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη διαβολική απειλή, εκτός αν μελλοντικά προστεθούν κι άλλοι χαρακτήρες.

Lucy Lawless
Jill Marie Jones

Πρόσφατα ανακοινώθηκαν επίσης οι Jill Marie Jones (Sleepy Hollow) και (κρατηθείτε) Lucy Lawless – η εκρηκτική Xena: The Warrior Princess (μια σειρά την παραγωγή της οποίας είχε επίσης αναλάβει ο Sam Raimi)! Και οι δύο θα υποδύονται χαρακτήρες που για τους δικούς τους λόγους κυνηγούν τον Ash. Η μεν Lawless το κάνει επειδή τον θεωρεί λανθασμένα υπεύθυνο για τα δαιμονικά ξεσπάσματα τα οποία σκοπεύει να πατάξει, η δε Jones επειδή τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του συνεργάτη της στην αστυνομία.

Όλες αυτές οι πληροφορίες κάνουν σίγουρα την πλοκή του Ash VS Evil Dead πολύ πικάντικη και τους φίλους της σειράς να μη μπορούμε να κρατηθούμε από την αγωνία!

Τα γυρίσματα ξεκινούν μέσα στην άνοιξη στη Νέα Ζηλανδία όπου ο Tapert, ο Raimi και οι συνεργάτες τους έχουν φέρει πολλά σκηνικά και άλλα βοηθήματα για να κάνουν την περιοχή των γυρισμάτων να μοιάζει με αμερικάνικη πόλη (π.χ. εισαγωγή αυτοκινήτων με τιμόνι στα αριστερά, αμερικάνικες πινακίδες κ.α.).

Υπομονή λοιπόν μέχρι τα τέλη του 2015 όπου ο Ash και η παρέα του αναμένεται να μας χαρίσουν μεγάλες στιγμές τρόμου, δράσης και γέλιου εκπληρώνοντας (ελπίζουμε) τα όνειρα των αμέτρητων fans του franchise που επιθυμούσαν διακαώς μια συνέχεια για τα Evil Dead.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ