Νέα για την επερχόμενη ταινία τρόμου του Rob Zombie

Θυμάστε εκείνες τις φειδωλές πληροφορίες που είχαν δημοσιευτεί πριν αρκετό καιρό για τη νέα ταινία τρόμου του Rob Zombie παραπέμποντάς μας σε κλόουν και στον αριθμό 31; Ε λοιπόν σιγά σιγά αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο σχετικά με τη νέα δουλειά του πολυάσχολου Αμερικανού κινηματογραφιστή και ροκ σταρ. «31» θα είναι ο τίτλος της ταινίας και το πρόσωπο του κλόουν που είχαμε δει σχετίζεται με την υπόθεση του φιλμ. Ας μάθουμε όμως από τον ίδιο τον Rob Zombie λεπτομέρειες για τη νέα του ταινία σύμφωνα με δηλώσεις του που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο FanBacked μέσω του οποίου ο Zombie επιδιώκει τη χρηματοδότηση του project από το κοινό:

Καλώς ήρθατε στο νέο μου φιλμ. Ονομάζεται 31. Είναι η ιστορία πέντε τυχαίων ανθρώπων που απήχθησαν τις πέντε τελευταίες μέρες πριν το Halloween και κρατούνται όμηροι σ’ ένα μέρος που αποκαλείται Murder World (σ.σ. Κόσμος Φόνου). Καθώς βρίσκονται παγιδευμένοι σ’ αυτήν την τεχνητή κόλαση πρέπει να αγωνιστούν για να επιβιώσουν παίζοντας το πιο επικίνδυνο παιχνίδι που γνώρισε ποτέ άνθρωπος…ένα παιχνίδι που ονομάζεται 31.

Το 31 δεν έχει κανόνες. Το 31 δεν έχει όρια. Είναι τόσο απλό. Κάνε οτιδήποτε μπορείς για να σκοτώσεις τον αντίπαλό σου πριν σε σκοτώσουν. Συνέχισε να το κάνεις για 12 ώρες και η ελευθερία είναι δική σου.

Ποιοι είναι οι αντίπαλοι; Λοιπόν είναι μια ομάδα πρόστυχων, βρωμερών και αιμοδιψών κλόουν που είναι γνωστοί ως THE HEADS (σ.σ. Τα Κεφάλια). Έχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη και καθένας τους γίνεται περισσότερο επικίνδυνος από τον προηγούμενο.

Πρόκειται για ένα βρώμικο φιλμ με γρήγορο ρυθμό για αυτούς που αρέσκονται σε βάρβαρες καταστάσεις. Προετοιμαστείτε για ένα άρρωστο φιλμ! Είναι μια σκληροπυρηνική δουλειά για τα λαγωνικά που διψούν για αίμα.

Rob Zombie

Αυτά είπε λοιπόν ο Rob Zombie μεταξύ άλλων προετοιμάζοντάς μας για μια ιδιαίτερα βίαιη ταινία τρόμου. Πέρα από τις δηλώσεις του, κυκλοφόρησε και ενδιαφέρον artwork για το επερχόμενο φιλμ καθώς επίσης και ένα σύντομο βίντεο στο οποίο ο Zombie εξηγεί το πώς εμπνεύστηκε την ιδέα για το «31». Όλα αυτά μπορείτε να τσεκάρετε από την ιστοσελίδα μας.

Δείτε επίσης την παλιότερη είδηση σχετικά με τη νέα ταινία του Rob Zombie εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ