Λεπτομέρειες για το Deliver Us From Evil με τον Eric Bana

Από τον σκηνοθέτη των «The Exorcism of Emily Rose» και «Sinister» Scott Derrickson έρχεται ένα ακόμα φιλόδοξο φιλμ τρόμου υψηλού προφίλ. Στο «Deliver Us From Evil» όπως θα λέγεται, θα έχουμε τη χαρά να δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον πάντα ενδιαφέρων Eric Bana στον ρόλο ενός αστυνομικού που ερευνά μια σειρά παράξενων φόνων που λαμβάνουν χώρα στη Νέα Υόρκη. Στην έρευνά του συνεργάζεται με έναν αντισυμβατικό ιερέα (Edgar Ramirez) εξειδικευμένο στους εξορκισμούς με τη βοήθεια του οποίου θα πρέπει να αντιμετωπίσει υπερφυσικές, δαιμονικές δυνάμεις που μαστίζουν την πόλη. Το φιλμ βασίζεται στο βιβλίο Beware the Night (2001) των Ralph Sarchie και Lisa Collier Cool.

Εκτός από τους Bana και Ramirez στο φιλμ συμμετέχουν επίσης οι Sean Harris, Olivia Munn, Joel McHale, Dorrian Missick και Antoinette LaVecchia. Ο Derrickson εκτός από τη σκηνοθεσία έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Paul Harris Boardman. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε ταινίες όπως οι «The Exorcism of Emily Rose» και «Hellraiser: Inferno». Ο ιδιαίτερα πετυχημένος σε ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας Jerome Bruckheimer έχει κάνει την παραγωγή μέσω της εταιρείας του «Jerome Bruckheimer Films».

Το «Deliver Us From Evil» θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα του τις ΗΠΑ τον ερχόμενο Ιούλιο ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου 2014. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το «Deliver Us From Evil» βλέποντας τα ακόλουθα trailers και κάντε υπομονή μέχρι το Φθινόπωρο όπου θα το δούμε και στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ