Λαβκραφτιανός τρόμος στο The Creature Below

Ένα νέο ανεξάρτητο φιλμάκι τρόμου από τη Μ. Βρετανία με επιρροές από τον μεγάλο συγγραφέα τρόμου και φανταστικού H.P. Lovecraft φιλοδοξεί να τρομάξει τα πλήθη στα τέλη Αυγούστου όπου θα προβληθεί στο διάσημο φεστιβάλ κινηματογράφου Frightfest του Λονδίνου.

Ονομάζεται The Creature Below και περιστρέφεται γύρω από μια θαλάσσια βιολόγο η οποία ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες πλάσμα στα βάθη του Ατλαντικού και αναπτύσσει μαζί του έναν αλλόκοτο ψυχικό δεσμό που θα την οδηγήσει στην παράνοια.

Η σκηνοθεσία είναι του πρωτάρη Stewart Sparke ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον επίσης πρωτάρη Paul Butler. Πρωταγωνιστούν οι Anna Dawson, Michaela Longden, Daniel Thrace, Johnny Vivash, Zacharee Lee, David Shackleton και Libby Wattis.

Αν θέλετε να έχετε μια σύντομη εικόνα του The Creature Below τσεκάρετε παρακάτω το μικρής διάρκειας επίσημο trailer καθώς και κάποιες photos που έχουν δημοσιευτεί. Ας ελπίσουμε να περάσει κι από τα μέρη μας κάποια στιγμή.

olive anna dawson
anna dawson

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ