The Purge: Election Year (Κάθαρση: Ετος Εκλογών) – Στις 7 Ιουλίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Το 3ο μέρος της δημοφιλούς action horror σειράς ταινιών The Purge όπου να’ ναι θα κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους της χώρας μας. Αυτό θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 και όχι στις 30 Ιουνίου όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Υπόθεση:

Έχουν περάσει δύο χρόνια αφότου ο πρώην αξιωματικός της αστυνομίας Λίο Μπαρνς (Φρανκ Γκρίλο) επέλεξε να μη σκοτώσει τον άνδρα που σκότωσε το γιο του. Τώρα ο Μπαρνς προσλαμβάνεται ως επικεφαλής της ασφάλειας της γερουσιαστή Ρόαν (Ελίζαμπεθ Μίτσελ), πρωτοπόρου στην επόμενη προεδρική εκλογή, λόγω της υπόσχεσής της να εξαλείψει την ετήσια νύχτα της Κάθαρσης, κατά τη διάρκεια της οποίας νομιμοποιούνται οι φόνοι για την εκτόνωση του θυμού των πολιτών. Η Ρόαν, που έχει η ίδια πληγεί από την αποτρόπαια αυτή παράδοση, χάνοντας, δεκαπέντε χρόνια πριν, όλη της την οικογένεια, στοχοποιείται από την κυβέρνηση και όταν έρχεται ακόμα μια νύχτα Κάθαρσης, ο Μπαρνς και η Ρόαν πρέπει να καταφέρουν να μείνουν ζωντανοί μέχρι το πρωί, αν θέλουν να καταφέρουν να αλλάξουν τα πράγματα.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 105 λεπτά και η διανομή γίνεται από την UIP.

Διαβάστε περισσότερα για το The Purge: Election Year στα παλιότερα άρθρα μας στους παρακάτω συνδέσμους:

/news/trailer-purge-election-year/

/news/ellada-purge-election-year/

/news/frank-grillo-return-purge-3/

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ