The Conjuring 2 (Το Κάλεσμα 2): στις 9 Ιουνίου η πρεμιέρα στην Ελλάδα

Η έλευση στη χώρα μας του πολυαναμενόμενου sequel του The Conjuring πλησιάζει. Από την Πέμπτη 9 Ιουνίου2016, οι φίλοι της ταινίας του James Wan θα μπορούν να απολαύσουν το «The Conjuring 2» στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Περίληψη:

Οι διεθνούς φήμης ερευνητές μεταφυσικών γεγονότων, Εντ και Λορέιν Γουόρεν επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη µε μια νέα τρομακτική υπόθεση. Αφού κατάφεραν να βοηθήσουν μια οικογένεια να καταπολεμήσει μια πανίσχυρη δαιμονική παρουσία που στοίχειωνε την οικία τους ετοιμάζονται να λύσουν το μυστήριο ενός τρομακτικού πνεύματος. Η υποψήφια για Oscar Βέρα Φαρμίγκα (“Up In the Air,” τηλεοπτικό “Bates Motel”) και ο Πάτρικ Γουίλσον (ταινίες “Insidious”), επιστρέφουν στους ρόλους των δαιμονολόγων Λορέιν και Εντ Γουόρεν, οι οποίοι μεταβαίνουν στο βόρειο Λονδίνο, αναλαμβάνοντας την πιο τρομακτική ίσως υπόθεση της καριέρας τους: να βοηθήσουν μία ανύπανδρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της τα τέσσερα παιδιά της, να απαλλαχθεί από τα κακά πνεύματα που στοιχειώνουν το σπίτι της.

Η διάρκεια της ταινίας είναι 125 λεπτά και η διανομή γίνεται από την Tanweer. Πρωταγωνιστούν οι Vera Farmiga, Patrick Wilson, Frances O’Connor, Madison Wolfe, Simon McBurney και Franka Potente.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο James Wan και το σενάριο οι Carey Hayes και Chad Hayes.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ