Στα σκαριά το «Joy Ride 3»

Αρχές Σεπτέμβρη ξεκινά η παραγωγή του 3ου μέρους του franchise της διάσημης ταινίας τρόμου-μυστηρίου «Joy Ride». Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αμερικανός κινηματογραφιστής Declan O’Brien γνωστός για την ανάμειξή του στη δημιουργία των τελευταίων sequel του «Wrong Turn» franchise. (Wrong Turn 3: Left for Dead, Wrong Turn 4: Bloody Beginnings, Wrong Turn 5: Bloodlines).

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Γουίνιπεγκ του Καναδά. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η απειλητική φιγούρα του Rusty Nail που πρωταγωνίστησε στα δύο προηγούμενα Joy Ride, θα βάλει στόχο στην άσφαλτο κάποιους άτακτους νέους και λάτρεις της ταχύτητας. Το φιλμ αναμένεται να κυκλοφορήσει σε DVD, Blue Ray και VOD γύρω στο καλοκαίρι του 2014 από την Twentieth Century Fox Home Entertainment.

Θυμίζουμε ότι τα προηγούμενα μέρη της αναμενόμενης τριλογίας είναι τα «Joy Ride» (2001) και «Joy Ride 2: Dead Ahead» (2008) με το πρώτο να έχει αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια από το horror κοινό. Ας ελπίσουμε και το τρίτο μέρος να βρίσκεται στα ίδια υψηλά επίπεδα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ