To Jacqueline Ess του Clive Barker γίνεται ταινία

Μετά τα «Rawhead Rex», «Candyman», «The Body Politic», «The Midnight Meat Train», «Dread» και διάφορα άλλα, ένα ακόμα συγγραφικό έργο του σπουδαίου Clive Barker πρόκειται να αποκτήσει κινηματογραφική υπόσταση. Πρόκειται για την ιστορία «Jacqueline Ess: Her Will And Testament» από τον δεύτερο τόμο της διάσημης ανθολογίας του Βρετανού, γνωστής ως «Books of Blood» (1984-1985).

Το «Jacqueline Ess: Her Will And Testament» αφηγείται την τρομακτική ιστορία μιας όμορφης γυναίκας η οποία μπορεί να μεταμορφώνει τα σώματα των ανθρώπων με τη δύναμη του νου της. Η μοναδική ικανότητα της Jacqueline χαρίζει στους άντρες υπέρτατες σεξουαλικές απολαύσεις αλλά κρύβει και κινδύνους, ακόμα και για την ίδια. Πρόκειται για μια δυναμική ιστορία γεμάτη σεξ, ένταση και ακραίες καταστάσεις.

Η Raven Banner Entertainment θα αναλάβει την παραγωγή σε συνεργασία με την Seraphim Films του Clive Barker. Ήδη έχει ξεκινήσει το γράψιμο του σεναρίου ενώ η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει το Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Αναμένουμε με αγωνία λοιπόν…

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ