Τον Ιούλιο η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του The Strain

Η επιτυχημένη σειρά βαμπιρικού τρόμου βασισμένη στα έργα των Guillermo del Toro και Chuck Hogan που απολαύσαμε την περσινή χρονιά θα μας ξανακρατήσει παρέα τον ερχόμενο Ιούλιο. Συγκεκριμένα, η δεύτερη σεζόν του The Strain θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουλίου 2015 με το πρώτο της επεισόδιο στο αμερικάνικο κανάλι FX.

Όπως και ο πρώτος κύκλος έτσι και ο δεύτερος θα αποτελείται από 13 επεισόδια διάρκειας γύρω στα 43 λεπτά. Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αφορά μια ετερόκλητη ομάδα κατοίκων της Νέας Υόρκης που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την εξάπλωση ενός ιού που μετατρέπει τους ανθρώπους σε αιμοδιψή βαμπίρ και όλες τις σατανικές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από την εφιαλτική εξάπλωση του ιού.

Πρωταγωνιστούν οι Corey Stoll, David Bradley, Mía Maestro, Kevin Durand, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Jack Kesy και Miguel Gómez. Αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη εικόνα από τον δεύτερο κύκλο του The Strain, τσεκάρετε το επίσημο trailer του που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ