Πληροφορίες για το επερχόμενο «The Woman In Black 2: Angel of Death»

Πλησιάζει η κυκλοφορία του sequel του επιτυχημένου βρετανικού φιλμ τρόμου «The Woman In Black» το οποίο θα ονομάζεται «The Woman In Black 2: Angel of Death». Ήδη από τον Απρίλιο του 2012 η ιστορική Hammer Films είχε ανακοινώσει την δημιουργία δεύτερου μέρους και απ’ ότι φαίνεται μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του project. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Tom Harper και το σενάριο ο Jon Croker. Θα πρωταγωνιστούν οι Helen McCrory, Jeremy Irvine και Adrian Rawlins. Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Τα γεγονότα θα διαδραματίζονται στην εποχή του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, και συγκεκριμένα τις μέρες του βομβαρδισμού του Λονδίνου από τους Γερμανούς. Μια δασκάλα προκειμένου να προστατεύσει τους μικρούς της μαθητές από τον κίνδυνο, τους μεταφέρει στην αγγλική ύπαιθρο και όλοι καταλήγουν στο σπίτι όπου επισκέφτηκε και ο Daniel Radcliffe στο πρώτο φιλμ (Eel Marsh House). Για κακή τους τύχη η σκοτεινή φιγούρα της μαυροντυμένης γυναίκας-φάντασμα θα ξυπνήσει απειλώντας την ζωή των παιδιών. Η δασκάλα τους με τη βοήθεια ενός στρατιωτικού προσπαθεί να σώσει τα παιδιά από την τρομακτική οντότητα.

Ας ελπίσουμε το sequel να είναι τουλάχιστον τόσο καλό όσο και το πρώτο φιλμ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
3 Σχόλια
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
jeremy irvine
jeremy irvine
10 χρόνια πριν

το πρωτο ηταν μια χαζομαρα αλλα το δευτερο απο οτι εχω καταλαβει απο την υποθεση και την πλοκη πρεπει να ειναι κορυφαια μηπως ξερει κανεις ποτε κανει πρεμιερα στην ελλαδα ελπιζω στα μεσα του 2014

christinne
christinne
10 χρόνια πριν

αντε που να τους παρει ο διαολος γιατι δεν οριζουν ημερομηνια δεν κρατιεμαι

mniuhg
mniuhg
10 χρόνια πριν

μηπως γνωριζει κανεις τι ρολο παιζει ο τζερεμι ιρβαιν τον λατρευω ειναι κουκλος αν μπορειτα κανετε τον κοπο να μου αναφερετε τη ειδους χαρακτηρα υποδιεται

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ