Πληροφορίες για το Cooties με τον Elijah Wood

«Cooties» είναι ο τίτλος της επερχόμενης κωμωδίας τρόμου στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Elijah Wood και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014. Η υπόθεση αφορά έναν μυστηριώδη ιό που εξαπλώνεται σ’ ένα δημοτικό σχολείο μετατρέποντας τους μαθητές σε άγρια πλάσματα με φονικές τάσεις. Μέσα σ’ αυτό το χάος ένας απροσδόκητος ήρωας προσπαθεί να οδηγήσει μια ανομοιόμορφη ομάδα καθηγητών μακριά από το σχολείο.

Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Cary Murnion και Jonathan Milott ενώ το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Leigh Whannell (Saw, Insidious) και Ian Brennan (δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Glee). Εκτός από τον Elijah Wood στο cast περιλαμβάνονται οι Alison Pill, Rainn Wilson, Leigh Whannell, Armani Jackson και Morgan Lilly μεταξύ πολλών ακόμα ηθοποιών.

Στην πρόσφατη προβολή του «Cooties» στο Sundance Film Festival της Utah τα σχόλια των κριτικών ήταν διθυραμβικά. Ο ντόρος που δημιουργήθηκε λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα η μεγάλη εταιρεία Lionsgate να κινητοποιηθεί για να αποκτήσει τα δικαιώματα διανομής της ταινίας. Σίγουρα πολλοί φίλοι του τρόμου θα ανυπομονούν για τη νέα αυτή προσπάθεια που μέχρι στιγμής δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. Προς το παρόν μπορούν να απολαύσουν το poster καθώς και μερικές φωτογραφίες της ταινίας που παραθέτουμε παρακάτω.

cooties image 1
cooties image 2
cooties image 3

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ