Δύο γυναικοκρατούμενες ταινίες τρόμου έρχονται σύντομα στα ελληνικά video clubs

Έχουμε ξαναγράψει και για τις δύο ταινίες στο παρελθόν. Πρόκειται για δύο ταινίες τρόμου/θρίλερ με γυναίκες σε πρωταγωνιστικό ρόλο, εξού και ο τίτλος μας. Το ασυνήθιστο μ’ αυτές είναι ο πολύ όμοιος τίτλος τους. Αναφερόμαστε στα «The Final Girls» με τις Taissa Farmiga, Malin Akerman και Adam DeVine και στο «Final Girl» με τους Wes Bentley, Abigail Breslin και Logan Huffman.

Το «The Final Girls» θα κυκλοφορήσει στα video clubs της χώρας μας στις 16 Δεκεμβρίου 2015 με τον τίτλο «Λουτρό Αίματος» (διανομή από την Feelgood Entertainment) και περιστρέφεται γύρω από μια παρέα κοριτσιών που εγκλωβίζεται σε μια ταινία slasher και προσπαθεί να επιβιώσει (!).

Το «Final Girl» τιτλοφορείται «Το Κορίτσι της Εκδίκησης» (διανομή από την Tanweer) και θα κυκλοφορήσει στις 22 Δεκεμβρίου 2015 και σ’ αυτό θα απολαύσουμε την Breslin σε ρόλο εκπαιδευμένης δολοφόνου που εξολοθρεύει άτακτα αγόρια τα οποία ήθελαν να την ξεμοναχιάσουν στο δάσος με πονηρούς σκοπούς…

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε πρόσθετο υλικό και για τις δύο ταινίες στις παλιότερες ειδήσεις που είχαμε αναρτήσει κλικάροντας στα ακόλουθα links:

horrormovies.gr/news/comedy-final-girls/

horrormovies.gr/news/trailers-thriller-final-girl/

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

Beneath Us Review

Baghead Review

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ