Δύο υποσχόμενες ταινίες τρόμου έρχονται στα ελληνικά cinema τον Ιούλιο

Μετά το τρίτο μέρος των ταινιών Insidious το κινηματογραφικό αυτό καλοκαίρι μάς επιφυλάσσει περαιτέρω δόσεις τρόμου, ίσως περισσότερες από όσες περιμέναμε.

Στα μέσα του καλοκαιριού και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, δύο ακόμα ταινίες τρόμου υψηλού προφίλ θα βρουν το δρόμο προς τους ελληνικούς κινηματογράφους. Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο φιλμ τρόμου «It Follows» (Σου ‘Ρχεται) που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου 2015 και για το «The Gallows» (Η Αγχόνη) που θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου 2015.

Το «It Follows» κυκλοφορεί από την Weird Wave και επικεντρώνεται σε μια νεαρή κοπέλα η οποία μετά από μια κατά τα φαινόμενα αθώα σεξουαλική συνεύρεση ακολουθείται από κάτι πολύ τρομακτικό το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει μαζί με τους φίλους της. Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του πρωτάρη στο χώρο του τρόμου David Robert Mitchell. Πρωταγωνιστούν οι Maika Monroe, Keir Gilchrist, Olivia Luccardi, Loren Bass, Lili Sepe, Jake Weary και Daniel Zovatto.

Το «The Gallows» είναι μια κυκλοφορία της Tanweer και έχει να κάνει με μια θεατρική παράσταση ενός σχολείου που κατέληξε σε θανατηφόρο ατύχημα. 20 χρόνια μετά το δυσάρεστο συμβάν, μια ομάδα μαθητών του ίδιου σχολείου προσπαθεί να αναπαραστήσει την τραγική παράσταση αλλά…καλύτερα ορισμένα γεγονότα να μην υπενθυμίζονται.

Το «The Gallows» είναι γυρισμένο με την found footage μέθοδο και έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τους Travis Cluff και Chris Lofing Το cast απαρτίζεται από τους Cassidy Gifford, Pfeifer Brown, Ryan Shoos, Alexis Schneider και Reese Mishler.

Έχουμε λοιπόν πολύ ψωμί αυτό το καλοκαίρι. Ειδικά για το «It Follows» η ανυπομονησία μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη καθώς οι κριτικές που έλαβε ύστερα από μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ του εξωτερικού ήταν διθυραμβικές. Μπορείτε να έχετε μια πρώτη εικόνα και από τις δύο ταινίες βλέποντας τα επίσημα trailer που παραθέτουμε παρακάτω.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ