Βρέθηκε σκηνοθέτης για το remake του The Craft

Αν και είχε πάρει το αφτί μας τις φήμες για remake (και) του «The Craft», μάλλον δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε σημαντικές εξελίξεις τόσο σύντομα. Τελικά η Sony Pictures πάτησε γκάζι και ανακοίνωσε τον άνθρωπο που θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη αλλά ταυτόχρονα θα επιμεληθεί και το σενάριο.

leigh janiak

Πρόκειται για την καινούρια στο χώρο του τρόμου Leigh Janiak που μας είχε δώσει το περσινό αξιόλογο φιλμ τρόμου «Honeymoon». Την Janiak θα συνδράμει στην συγγραφή του σεναρίου ο Phil Graziadei που είχε συνεισφέρει και στο σενάριο του Honeymoon. Την παραγωγή θα αναλάβει ο Doug Wick (παραγωγός και του πρώτου The Craft) μαζί με την Lucy Fisher.

Θυμίζουμε ότι το αρχικό The Craft ήταν ένα νεανικό φιλμ τρόμου του 1996 με πρωταγωνίστριες τις Neve Campbell, Robin Tunney, Fairuza Balk και Rachel True. Οι τέσσερεις κοπέλες υποδύονταν τις περιθωριακές μαθήτριες λυκείου που ασχολούνται με μαγεία και χρησιμοποιούν διάφορα ξόρκια για να βλάψουν αυτούς που τις εξαγριώνουν έστω και ελάχιστα ή για να προσελκύσουν τα αγόρια που ποθούν.

Το «The Craft» ήταν μια ταινία που έτυχε χλιαρής υποδοχής από τους κριτικούς της εποχής και για πολλούς είναι ενδεικτικό της γενικότερης ποιοτικής πτώσης των 90s στο χώρο του τρόμου (αν δεχτούμε ότι υπάρχει τέτοια). Είναι απορίας άξιο λοιπόν αν το εν λόγω remake που έρχεται κι αυτό υπερβολικά σύντομα (όπως π.χ. και το αντίστοιχο για το Cube) θα προσφέρει κάτι ουσιαστικό στη horror σκηνή.

Πάντως τα πρώτα δείγματα γραφής της Leigh Janiak από το Honeymoon είναι ελπιδοφόρα. Το κοντινό μέλλον θα μας αποκαλύψει περισσότερα.

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας για το Honeymoon εδώ.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ