Διαθέσιμο το poster του The Drownsman

Με την ατάκα «για πόσο μπορείτε να κρατήσετε την αναπνοή σας» να φιγουράρει στο καλοσχεδιασμένο του poster, το καναδέζικο φιλμ τρόμου «The Drownsman» κάνει εντυπωσιακό μπάσιμο μέχρι την επερχόμενη κυκλοφορία του.

Η υπόθεση αφορά μια νεαρή κοπέλα, τη Madison η οποία κόντεψε να πνιγεί μέσα σε μια λίμνη. Λόγω του συμβάντος η Madison αναπτύσσει υδροφοβία, με άλλα λόγια διακατέχεται από έντονο φόβο για το νερό. Επίσης δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη τις δύσκολες στιγμές που βρισκόταν μέσα στη λίμνη. Και σα να μην έφταναν αυτά, ταλαιπωρείται από τις θεάσεις μιας τρομακτικής φιγούρας. Μετά από μαρτύριο ενός χρόνου, οι φίλοι της Madison προσπαθούν να την βοηθήσουν αλλά η παρεμβολή τους έχει ως αποτέλεσμα το άνοιγμα μιας «πύλης» που απελευθερώνει τη σκοτεινή οντότητα. Κανείς πλέον δεν είναι ασφαλής, ούτε η Madison, καθώς όλοι κινδυνεύουν να παγιδευτούν σ’ ένα εφιαλτικό τόπο απ’ όπου δεν υπάρχει γυρισμός!

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι του Chad Archibald (Neverlost, Kill) ενώ το cast αποτελείται από τους Michelle Mylett, Caroline Korycki, Sydney Kondruss, Ry Barrett και Gemma Bird Matheson. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας επομένως μόλις γνωστοποιηθεί κάτι, θα ενημερώσουμε σχετικά.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ