Dead of Summer: η νέα σειρά τρόμου του ABC Family

Άλλη μια horror σειρά καταφθάνει μέσα στο 2016 μέσα από τους δέκτες του αμερικάνικου καναλιού ABC Family. Θα ονομάζεται Dead of Summer και είναι δημιούργημα των Adam Horowitz και Edward Kitsis (Once Upon A Time) οι οποίοι θα σκηνοθετήσουν και το πρώτο επεισόδιο.

Η σειρά θα μας ταξιδέψει στα καλοκαιρινά 80s και στην κατασκήνωση Clearwater. Η ειδυλλιακή εικόνα της κατασκήνωσης δεν κρατάει για πολύ καθώς το σκοτεινό παρελθόν της περιοχής «ζωντανεύει» και ο τρόμος κυριαρχεί.

Το cast δεν έχει ανακοινωθεί λεπτομερώς ακόμα και τα μόνα ονόματα που γνωρίζουμε είναι των Zelda Williams (Teen Wolf), Alberto Frezza (Charlie’s Angels), Eli Goree (The 100), Mark Indelicato (Ugly Betty), Ronen Rubinstein (Orange Is The New Black) και Paulina Singer (Gotham).

Η Williams θα υποδύεται μια μυστηριώδη, μοναχική ομαδάρχη που αδιαφορεί για την υπόλοιπη ομάδα. Ο Frezza θα υποδύεται τον σερίφη Garrett Sykes, που έχει δεσμούς με την κατασκήνωση Clearwater και διεξάγει έρευνες στο χώρο, ενώ ο Goree θα παίξει τον Joel, έναν φιλόδοξο κινηματογραφιστή που επιστρέφει στην κατασκήνωση σαν ομαδάρχης και πιστεύει ότι κάτι παράξενο συμβαίνει εκεί.

Η παραγωγή του Dead of Summer θα ξεκινήσει το Μάρτιο που μας έρχεται.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ