Χριστουγεννιάτικο teaser για το Phantasm: Ravager

Το Μάρτιο του προηγούμενου έτους είχαμε μάθει τα πρώτα νέα για την καινούρια ταινία του Phantasm franchise τα οποία σκόρπισαν τα πρώτα χαμόγελα στους φίλους των ταινιών της εν λόγω σειράς. Παρότι πέρασε καιρός από τότε χωρίς σημαντικές εξελίξεις, οι δημιουργοί της νέας ταινίας Don Coscarelli και David Hartman αποφάσισαν να κάνουν ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι στους φίλους του Phantasm δημοσιεύοντας ένα σύντομο βίντεο όπου παρουσιάζουν σκηνές από την επερχόμενη ταινία. Θυμίζουμε ότι το «Phantasm: Ravager» όπως θα λέγεται η νέα ταινία, είναι η πέμπτη καταχώρηση στη σειρά.

Δείτε λοιπόν παρακάτω το νέο teaser για να πάρετε μια πρώτη γεύση από τα τεκταινόμενα στο «Phantasm: Ravager». Μερικές σκηνές είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και εντείνουν την ανυπομονησία μας. Το φιλμ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2015 σε άγνωστη ακόμα ημερομηνία. Το cast θα αποτελείται από τους Reggie Bannister, A. Michael Baldwin, Kathy Lester, Bill Thornbury, Daniel Schweiger ενώ τον ρόλο του διαβολικού The Tall Man θα ενσαρκώσει ξανά ο αγαπημένος μας Angus Scrimm.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ