Charlie’s Farm: νέα ταινία τρόμου από την Αυστραλία

Από την χώρα των καγκουρό αναμένουμε άλλο ένα φιλμ τρόμου που τραβάει την προσοχή όπως έκαναν παλιότερα τα «Wolf Creek» και «Rogue». Τo φιλμ ονομάζεται «Charlie’s Farm» και κινείται σε slasher μονοπάτια. Είναι σκηνοθετημένο από τον καινούριο στο χώρο του τρόμου Αυστραλό κινηματογραφιστή Chris Sun ο οποίος έχει επιμεληθεί και το σενάριο.

Το «Charlie’s Farm» επικεντρώνεται στην περιπέτεια τεσσάρων φίλων οι οποίοι επισκέπτονται μια απομονωμένη φάρμα κάπου στην απέραντη ερημική επαρχία της Αυστραλίας. Στο συγκεκριμένο σημείο είχε βρει φρικτό θάνατο μια οικογένεια στα χέρια του εξαγριωμένου όχλου. Οι φίλοι παρά τις διάφορες προειδοποιήσεις που λαμβάνουν, συνεχίζουν την πορεία τους προς τη φάρμα αγνοώντας τον τρόμο που πρόκειται να τους βρει. Βλέπετε…ένας φονικός τυπάς ονόματι Charlie καθιστά σαφές ότι κάποιοι θρύλοι δεν ξεθωριάζουν με το πέρασμα του χρόνου…

Το φιλμ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη χώρα του την Αυστραλία την 1η Ιουνίου του 2014 ενώ στον υπόλοιπο κόσμο θα κυκλοφορήσει από το 2015 μέσω της Shoreline Entertainment. Πρωταγωνιστούν οι Bill Moseley, Kane Hodder, Tara Reid, Nathan Jones, Allira Jacques, Dean Kirkright, Genna Chanelle Hayes και Cameron Caufield. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο teaser trailer του «Charlie’s Farm» το οποίο μπορείτε να τσεκάρετε παρακάτω. Το poster είναι επίσης εντυπωσιακό!

Charlies Farm

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmy Buras
Jimmy Buras
6 χρόνια πριν

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ SLASH

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ