Candiland: νέο θρίλερ από τον Καναδά

Μια νέα ταινία κινούμενη σε θρίλερ μονοπάτια πρόκειται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος με τίτλο «Candiland». Πρόκειται για καναδέζικη παραγωγή που θα γυριστεί στο Βανκούβερ υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του «καινούριου» Rusty Nixon ο οποίος έχει αναλάβει και το σενάριο.

Το «Candiland» επικεντρώνεται στην Tess, μια θλιμμένη γυναίκα λόγω του πρόσφατου χωρισμού της από τον άντρα της. Ένα βράδυ που ξεσαλώνει σ’ ένα μπαρ, η Tess θα γνωρίσει έναν μυστηριώδη πλούσιο άντρα με αυξημένη αντιληπτική ικανότητα που λέγεται Peter, τον οποίο και ερωτεύεται. Τις επόμενες μέρες το ερωτευμένο ζεύγος τις περνά στο σπίτι του Peter αλλά όταν η Tess συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αποχωρήσει και να επιστρέψει στη ζωή της, ο Peter της προτείνει να μείνουν κλεισμένοι στο σπίτι του για να διαμορφώσουν τη δική τους «πραγματικότητα», μακριά από τον πόνο και τους περιορισμούς της κοινωνίας. Κάπου εκεί η σχέση των δύο ανθρώπων διαταράσσεται και από αγαπημένο ζευγάρι εξελίσσονται σε επικίνδυνους εχθρούς.

Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα «Candyland» της Elizabeth Engstrom. Σχετικά με το cast έχουν επιβεβαιωθεί τα ονόματα των James Clayton, Chelah Hordal και Gary Busey. Επίσης έχει δημοσιοποιηθεί και το πρώτο επίσημο poster το οποίο αποκαλύπτει μια ιδιόρρυθμη ερωτική εικόνα. Όσοι βρίσκετε ενδιαφέροντα τα παραπάνω θα πρέπει να περιμένετε πολύ ακόμα, μέχρι το 2015. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον η αναμονή να αξίζει τον κόπο.

candiland

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ