Νέο Μεταφυσικό Θρίλερ από τον Καναδά

Ένα νέο φιλμ τρόμου με ποικίλες υπερφυσικές προεκτάσεις πρόκειται να εμφανιστεί προς το τέλος του έτους με χώρα προέλευσης τον πάντα ενδιαφέροντα Καναδά. Ονομάζεται Gitaskog και περιστρέφεται γύρω από πέντε νέους που πηγαίνουν για αναψυχή σε ένα μέρος της επαρχίας που θεωρείται ιερό από τους ντόπιους ινδιάνους παρότι προειδοποιηθήκαν να μείνουν μακριά από αυτό.

Εκεί οι νέοι θα αντιμετωπίσουν μια σειρά απρόσμενων και απόκοσμων απειλών όπως σαγηνευτικές οπτασίες, εχθρικούς ντόπιους, ένα τρομακτικό υδρόβιο πλάσμα και άλλα αλλόκοτα συμβάντα. Το weekend των νέων μετατρέπεται σε πραγματικό εφιάλτη!

Το Gitaskog χρησιμοποιεί τη γνωστή found footage μέθοδο κινηματογράφησης και είναι σκηνοθετημένο από τον πρωτάρη Drazen Baric. Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Damien Slevin. Πρωταγωνιστούν οι Elena Semikina, Vanessa Tavares, Jonathan Matthews, Mike Kekich, Greg Carraro και Ivan Simanic.

Αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση από την ταινία τότε τσεκάρετε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε και παρουσιάζουμε στο παρόν άρθρο.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.

Latest articles

 


Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ