Φονικά έντομα εναντίον κοριτσιών με μπικίνι στο trailer του Bugs

Από τον παραγωγό, σεναριογράφο αλλά και ηθοποιό στο sci-fi/horror «Evidence» (2012) Ryan McCoy έρχεται αυτό το natural horror φιλμάκι που θα κυκλοφορήσει μάλλον προς τα τέλη του επόμενου έτους (η παραγωγή θα ξεκινήσει κατά βάση από τον Ιανουάριο του 2016).

Η ταινία ονομάζεται απλά «Bugs» και όπως φαίνεται και από τον τίτλο της, ατραξιόν τρόμου θα είναι ένα σμήνος φονικών εντόμων. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης (κυρίως για το αντρικό κοινό!) είναι ότι το φιλμ θα επικεντρώνεται στην προσπάθεια μιας παρέας κοριτσιών να επιβιώσουν της επίθεσης του σμήνους στο Los Angeles κλεισμένες μέσα στην τουαλέτα μιας παραλίας.

Το ευχάριστο είναι επίσης ότι δόθηκε στη δημοσιότητα από πολύ νωρίς ένα αποκαλυπτικό teaser trailer που δίνει μια αρκετά κατατοπιστική εικόνα του ύφους της ταινίας κι αυτό δεν είναι καθόλου «ελαφρύ». Στο teaser γινόμαστε μάρτυρες μιας αληθινά παρανοϊκής και δραματικής κατάστασης.

Τσεκάρετέ το trailer παρακάτω και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Θα επανέλθουμε με νεότερες πληροφορίες σχετικά με την προσπάθεια αυτή του Ryan McCoy (ελπίζουμε στο κοντινό μέλλον).

https://web.archive.org/web/20160909075421/https://vimeo.com/145236779

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ