Anguish – Ένα υποσχόμενο φιλμ τρόμου με δαιμονισμό

Πρόκειται για την παρθενική σκηνοθετική προσπάθεια του Αμερικανού Sonny Mallhi ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για την δουλειά του ως εκτελεστικός παραγωγός σε ταινίες τρόμου όπως The Strangers (Κλείδωσες;) Shutter, Possession και House at the End of the Street.

To «Anguish» -όπως είναι ο τίτλος του φιλμ- επικεντρώνεται σε μια νεαρή κοπέλα που αντιλαμβάνεται ότι οι ψυχικές της διαταραχές οφείλονται στην πραγματικότητα σε ένα κακόβουλο πνεύμα που την έχει κυριεύσει. Η κοπέλα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να το πολεμά ή αν θα υποταχτεί ολοκληρωτικά σε αυτό.

Πρωταγωνιστούν οι Ryan Simpkins, Annika Marks, Karina Logue και Cliff Chamberlain. Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο ίδιος ο Sonny Mallhi. Για την ιστορία να προσθέσουμε ότι το «Anguish» είχε προβληθεί το περασμένο καλοκαίρι στο καναδέζικο φεστιβάλ κινηματογράφου Fantasia αποκομίζοντας κυρίως θετικά σχόλια.

Ας ελπίσουμε η κυκλοφορία του να διευρυνθεί σύντομα ώστε να το κρίνουμε και εμείς. Μέχρι τότε μπορούμε να τσεκάρουμε το επίσημο trailer που έχει κυκλοφορήσει το οποίο δίνει μια πρώτη εικόνα για το περιεχόμενο της υποσχόμενης αυτής ταινίας τρόμου.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
1 Σχόλιο
Τα πιο πρόσφατα
Τα πιο παλιά Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis Gadoudis
Giannis Gadoudis
8 χρόνια πριν

MMMMMMMMMMMMMMM LES NA TO KATEVASO?

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ