Έρχεται και το τρίτο The Human Centipede!

Δεν ξέρω πόσοι φίλοι του τρόμου παίρνουν στα σοβαρά τις ταινίες τρόμου «The Human Centipede» (δύο μέχρι τώρα) αλλά εμείς οφείλουμε να ενημερώνουμε και για το άρρωστο παρακμιακό franchise του Ολλανδού Tom Six! Μετά λοιπόν από δύο ανοσιουργήματα όπου το όραμα της ανθρώπινης «σαρανταποδαρούσας» έγινε σάρκα και οστά ενώνοντας ζωντανούς ανθρώπους από τα στόματα και τα οπίσθια, έρχεται το Μάιο το τρίτο και τελευταίο μέρος του νοσηρού franchise!

Το 3ο φιλμ θα ονομάζεται The Human Centipede 3 (Final Sequence) και θα μας μεταφέρει σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας των ΗΠΑ, που πλήττεται από συχνές ταραχές και ξεσηκωμούς των κρατούμενων. Θέλοντας λοιπόν να βάλει ένα τέλος στην αναρχία, ο διευθυντής της φυλακής επινοεί ένα σατανικό σχέδιο εμπνευσμένος από τις ταινίες The Human Centipede. Πρόκειται να φέρει τους κρατούμενους κυριολεκτικά στα γόνατα, φτιάχνοντας τη μεγαλύτερη σαρανταποδαρούσα ακολουθώντας την απάνθρωπη τεχνική των ταινιών. Μιλάμε δηλαδή για 500 περίπου κρατούμενους, ενωμένους από τα στόματα και τα οπίσθια!

Στο νέο φιλμ θα επιστρέψουν ηθοποιοί από τα δύο προηγούμενα The Human Centipede μεταξύ των οποίων και οι δύο κακοί Dieter Laser και Laurence R. Harvey. Θα συμμετέχει επίσης και ο σκηνοθέτης Tom Six υποδυόμενος…τον εαυτό του ενώ η έκπληξη έγκειται στη συμμετοχή του γνωστού Eric Roberts! Η σκηνοθεσία και το σενάριο ανήκουν και πάλι στον Tom Six.

Αν θέλετε να πάρετε μια πρώτη εικόνα για την παράνοια που θα επικρατεί στο The Human Centipede 3 (Final Sequence) μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα και εξασφαλίσαμε για εσάς. Τέλος, να προσθέσουμε ότι το The Human Centipede 3 (Final Sequence) θα έχει περιορισμένη κυκλοφορία στις ΗΠΑ στις 22 Μαΐου 2015. Η διάρκειά του θα είναι 100 λεπτά.

Θυμηθείτε και την παλαιότερη δημοσίευσή μας για το The Human Centipede 3 (Final Sequence) στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ