Για το 2016 οδεύει το Paranormal Activity 5

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πέμπτο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών μεταφυσικού τρόμου Paranormal Activity, δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο τρέχον έτος όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο αλλά θα μετατεθεί για το 2016. Οι λόγοι της αναβολής στην οποία προέβη η Paramount Pictures είναι άγνωστοι προς το παρόν.

Το νέο φιλμ του franchise –το οποίο αναμένεται να μας συστήσει μια νέα οικογένεια– θα σκηνοθετηθεί από τον πρωτάρη σκηνοθέτη Gregory Plotkin ενώ το σενάριο έχουν αναλάβει οι Andrew Stark και Jason Pagan. Όσον αφορά το cast, μέχρι τώρα έχει επιβεβαιωθεί η πρωταγωνίστρια του πρώτου «Paranormal Activity» Katie Featherston. Από ο,τι φαίνεται λοιπόν, οι φίλοι των Paranormal Activity θα πρέπει να περιμένουν αρκετό καιρό ακόμα για τη νέα ταινία της σειράς…εκτός απροόπτου.

Ακολουθήστε το Horrormovies.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Horrormovies.gr
Horrormovies.gr
Η συντακτική ομάδα του horrormovies.gr αποτελείται από ζόμπι, λυκάνθρωπους, απέθαντους... άντε και κάποιους ανθρώπους που και που! Αποστολή μας είναι η ενημέρωση του ελληνικού κοινού πάνω στις ταινίες τρόμου και η κριτική αξιολόγησή τους.
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση για
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Latest articles

Related articles

Ενεργοποίηση ειδοποιήσεων OK Οχι ευχαριστώ